Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!!!

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!!!

Повідомляємо Вас, що з згідно частини п’ятої статті 57 Кодексу цивільного захисту України суб’єкт господарювання набуває право вчиняти дії щодо провадження господарської діяльності, передбачені частиною другою цієї статті, з дня реєстрації декларації відповідним дозвільним органом. Форма декларації, порядок її подання та реєстрації визначаються Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 р. No 440 "Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки". Подати декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі можна за посиланням: https://e-services.dsns.gov.ua/.

14:19 17.02.2023

Герої не вмирають...

Герої не вмирають...

Медаллю "За військову службу Україні" від президента України Володимира Зеленського нагороджений житель с.Колодяжне Мелех Петро Олексійович. На жаль, посмертно.... Для вручення нагороди дружині загиблого воїна Мелех Галині Антонівні прибув представник Ковельського РТЦК та СП капітан Олег Віталійович Козлов.

16:52 16.02.2023

Допомагаємо заради ПЕРЕМОГИ

Допомагаємо заради ПЕРЕМОГИ

Ми щасливі з вами і любимі Богом... Адже, попри те, що в країні більше восьми років іде війна, а повномасштабне вторгнення триває майже рік, у нас з вами все ж є можливість спати у своїх домівках і їсти свій шматок хліба.  Іншими словами: у нас, відносно, все добре. І за це ми дякуємо Богу та нашим МУЖНІМ ЗАХИСНИКАМ, які ціною свого життя захищають Україну. Шановні краяни, сьогодні я хочу ще подякувати і ВАМ, за те, що ВИ мене почули, об'єдналися, згуртувалися і зібрали чимало продуктів харчування, які ми, зі словами вдячності, передали нашим воїнам та жителям східних регіонів, де сьогодні ситуація складна. До слова: орієнтовно жителі с.Дроздні зібрали 1800кг овочів та 1200 кг. консервації, Скулинський старостинський округ - 700 кг. овочів та 200 кг. консервації, з Любитова надійшло 2 тони овочів та 1,5 тони консервації, Білашівський старостинський округ зібрав до 1,5 тони овочів та 1000 кг консервації, Кричевичівський старостинський округ передав 1400 кг. овочів та 500 кг. консервації, а Уховецькому старостинському округу вдалося зібрати овочів 2100 кг.та 400 кг. консервації.  Ділитися завжди приємніше ніж потребувати... Отож, шановні жителі громади, щиро зичу, щоб вам сторицею поверталось усе те, що ви віддаєте і, щоб ви ніколи і не від кого не потребували тієї допомоги, яку ми з вами зібрали! Пам'ятаймо, що наша сила в єдності!👊👊👊👊👊👊 Отож, і надалі єднаймося і усі разом наближаймо НАШУ ТАКУ ОМРІЯНУ ПЕРЕМОГУ!💙💛💙💛💙💛

21:25 14.02.2023

Завершується будівництво амбулаторії у с. Уховецьк

Завершується будівництво амбулаторії у с. Уховецьк

Про нашу участь, в проєкті "Доступна медицина", ми вже інформували неодноразово на нашому сайті. Проте, хочемо повідомити, що  07 лютого 2023 року відбулася робоча зустріч за участю  сільського голови Віталія Кашика,  секретаря ради Павла Кухти, директора департаменту інфраструктури Волинської обласної військової адміністрації Степана Білана, представників Ковельського МТМО та представників підрядної організації.

17:05 11.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь