Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання організаційного комітету...

Відбулося засідання організаційного комітету...

     Сьогодні, 01 травня 2023 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення в громаді Дня пам’яті та примирення, 78-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Окремо зупинилися на проведенні Дня громади, що попередньо заплановано на 16 травня.

16:57 01.05.2023

У Колодяжненській громаді побували фахівці управління Державної служби якості освіти у Волинській області

У Колодяжненській громаді побували фахівці управління Державної служби якості освіти у Волинській області

     Нині тривають моніторингові дослідження (вивчення питань) щодо забезпечення рівного доступу до дошкільної та якісної позашкільної освіти, що здійснюються фахівцями територіального управління Служби  у громадах регіону. Днями моніторинг за згаданим напрямком відбувся у нашій громаді.

14:11 01.05.2023

Турнір пам’яті Ігоря Безуглого

Турнір пам’яті Ігоря Безуглого

    Сьогодні наша громада  приймала юних спортсменів та їхніх наставників зі всієї Волині, адже на стадіоні Колодяжненського ліцею відбувся обласний турнір з міні-футболу пам’яті  колишнього знаного футболіста, тренера, арбітра,  голови Федерації футболу Волині (1988-2009) Ігоря Вікторовича    Безуглого.

16:36 27.04.2023

Сьогодні в Колодяжненській громаді вдруге побували наші польські друзі-волонтери

Сьогодні в Колодяжненській громаді вдруге побували наші польські друзі-волонтери

Попередній візит на нашу землю президента позаурядової організації Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення м. Катовіце (Towarzystwa Przyjaciól Dzieci w Katowice) Яна Вєсьолека  був восени і тоді волонтери привезли гуманітарну допомогу для українських військових. Окрім того, польські друзі не лишилися остронь, коли взимку, через влучання російських ракет по об’єктах критичної інфраструктури, були тривалі відключення електропостачання та надали для потреб нашої громади генератори та ліхтарі.

15:28 26.04.2023

Новини Колодяжненського ліцею

Новини Колодяжненського ліцею

Черговий робочий тиждень розпочався для нас з хорошої новини: за сприяння Колодяжненської сільської ради, Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради  завершено будівельні роботи по облаштуванню найпростішого модульного укриття на території Колодяжненського ліцею. Профільною комісією дана споруда введена в експлуатацію, що дає можливість   учням Колодяжненського ліцею від сьогодні навчатися очно. Не секрет, що навчання в режимі офлайн - запорука здобуття якісних знань.  На часі - зведення захисних споруд у Скулинському та Любитівському ліцеях.

12:14 03.04.2023

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. В рамках кампанії проти стигматизації ВПО було створено відеоролик:

10:54 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь