Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Провели в останню путь захисника Петра Литвинюка

Провели в останню путь захисника Петра Литвинюка

     До такого ніколи не звикне ні розум, ні серце, бо щоразу боляче дізнаватися про втрати серед українських захисників, незалежно від місця їхнього проживання. Але цілковите усвідомлення масштабу болю і горя приходить тоді, коли траурна процесія просувається місцевими дорогами, коли зблизька бачиш сльози земляків, які втратили рідну людину. Ця клята війна забирає найкращих, найвідважніших, наймужніших. Саме таким був Петро Купріянович Литвинюк.

20:42 05.05.2023

Похорон захисника Петра Литвинюка відбудеться сьогодні

Похорон захисника Петра Литвинюка відбудеться сьогодні

    Як вже повідомляли, вчора стало відомо про смерть захисника Петра Купріяновича Литивинюка, який певний час проживав у селі Волошки. Усім, хто був знайомий із військовим чи хоче вшанувати пам’ять Героя, який поклав життя на вівтар нашої з вами свободи, повідомляємо, що чин похорону відбудеться сьогодні, 05 травня, у місті Ковелі: 13.00 - відспівування у Свято-Благовіщенському соборі. Поховають військового на міському кладовищі у Люблинці. Вічна і світла пам’ять!

10:08 05.05.2023

У громаді оголошено триденну жалобу…

У громаді оголошено триденну жалобу…

     Сумна звістка прийшла у нашу громаду… Страшна, розв’язана нещадним ворогом - росією війна забирає життя наших захисників на полі бою і поза ним. Повідомили про смерть  військовослужбовця, мешканця села Волошки Петра Купріяновича Литвинюка 1968 р.н., який помер, перебуваючи у полоні.      Згідно розпорядження сільського голови Віталія Кашика, у зв’язку з цією трагічною новиною, у громаді оголошено триденну жалобу з 04.05 по 06.05 включно. Інформацію про чин похорону повідомимо згодом.       Щирі співчуття рідним і близьким захисника! Вічна пам’ять і шана Герою!

18:33 04.05.2023

Учням Колодяжненського ліцею розповіли про правила поводження з небезпечними знахідками

Учням Колодяжненського ліцею розповіли про правила поводження з небезпечними знахідками

    Регулярно служба у справах дітей сільської ради проводить різноманітні профілактичні заходи для місцевих школярів. Зокрема сьогодні, 04 травня 2023 року, начальник служби Сергій Ілюшик виступив перед учнями початкових класів Колодяжненського ліцею на тему правил поведінки з вибухонебезпечними предметами.

16:45 04.05.2023

Роботи з покращення стану комунальних доріг...

Роботи з покращення стану комунальних доріг...

     Останніми роками питання ремонту місцевих доріг та подальшого утримання  їх у належному стані було одним із пріоритетних у діяльності керівництва Колодяжненської сільської ради, депутатського корпусу. Адже якість шляхів - це один із ключових критеріїв, за яким оцінюють комфортність проживання у тій чи іншій місцевості та й загалом благополучність територіальної громади. Тож не дивно, що значну частину фінансового ресурсу спрямовували на капітальний та поточний ремонти комунальних доріг і решту робіт з їх експлуатаційного утримання. 

15:22 03.05.2023

Прибирання територій

Прибирання територій

     Щоденно у селах нашої громади тривають ті чи інші господарські роботи: зрізання аварійних дерев з подальшою їх переробкою для використання як твердого палива, здійснення благоустрою, прибирання територій комунальних закладів, місць відпочинку, очищення площ від зайвої рослинності під зведення фортифікацій тощо.

17:00 02.05.2023

Змагання з легкої атлетики

Змагання з легкої атлетики

    Спорт - це, мабуть, та сфера життя, яку ніколи не ставили на паузу, і попри воєнний стан у нашій державі, з поверненням змагань і турнірів різного рівня, керівництво сільської ради, управління гуманітарної сфери і фахівці зі спортивної та фізкультурно-масової роботи завжди намагалися долучити до участі у них місцевих спортсменів. Щиро дякуємо за таку можливість нашим захисникам, які безперервно боронять усіх нас від російської ворожої навали.

15:57 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь