A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення сільського голови Віталія Кашика у День Пам'яті та Примирення.

Звернення сільського голови Віталія Кашика у День Пам'яті та Примирення.

Шановні жителі громади! Нині - урочиста дата й одночасно сумний день пам'яті за всіма тими, хто зміг подарувати нам мирне небо над головою. Друга Світова війна, у якій загинуло від 50 до 85 мільйонів людей, стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського. Крім того, слабкість, страх, і нерішучість західного світу заохочувала агресорів до все більшого масштабу злочинів.

22:04 07.05.2022

Воїна Ігоря Смаля провели в останю путь у селі Скулин.

Воїна Ігоря Смаля провели в останю путь у селі Скулин.

21 квітня у селі Скулин прощалися з воїном-захисником Ігорем Смалем, 1989 року народження, що загинув на Миколаївщині 13 квітня. У місцевому храмі священники урочисто звершили чин християнського Погребіння новопреставленого воїна Ігоря та провели разом з жителями села і військовослужбовцями скорботною ходою вулицями села до місця вічного спочинку.Щирі співчуття рідним полеглого! Царства Небесного захиснику України!

23:32 21.04.2022

Громада попрощалася з воїном-захисником Андрієм Рудіним.

Громада попрощалася з воїном-захисником Андрієм Рудіним.

21 березня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Михайло-Ларине Вітовського району Миколаївської області загинув наш земляк - житель села Волошки, сержант Рудін Андрій Валентинович, 1981 року народження. В скорботно-урочистому заупокійному богослужінні взяли участь представники місцевої влади, громадськості, територіальної оборони і військовослужбовці, жителі Волошок та Колодяжненської громади. Андрій Рудін виріс і прожив усе життя у Волошках. Був порядним і добрим селянином, скорим на допомогу односельцям і активним в усіх починаннях громади. Коли у 2014 році на Схід України посягнули російські окупанти, Андрій добровільно пішов у військо і мужньо боронив рідну землю від ворога. А коли весною 2022 року російська агресія охопилу усю Україну, сержант Рудін був в числі перших, хто став на захист Вітчизни. Жителі громади - старі і малі, сивочолі і зовсім юні схилили голови в жалобі, зустрічаючи полеглого воїна-захисника та проводжаючи його до місця останнього спочинку. Царство Небесне і вічна пам'ять, тобі Андрію та усім, хто у ці дні кладе голови, аби ми жили в мирі і в скорому часі святкували Перемогу!

16:00 18.04.2022

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області застерігає:

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області застерігає:

Не зважаючи на численні застереження та заклики рятувальників - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки у екосистемах, та прибирати територію шляхом спалювання сухої рослинності, зокрема,  у такий нелегкий воєнний час в нашій країні та в період наближення світлого релігійного                     свята - Великодня.

16:34 15.04.2022

Вихованка Скулинського лісництва стала фіналісткою нацвідбору світової Олімпіади Геніїв.

Вихованка Скулинського лісництва стала фіналісткою нацвідбору світової Олімпіади Геніїв.

Genius Оlympiad (Олімпіада геніїв) - найбільший конкурс проектів екологічного спрямування у світі для школярів 8 - 11 класів, який щорічно, з 2011 року, проводиться у Сполучених Штатах Америки.  Цюра Вікторія – учениця Скулинського ліцею, вихованка секції «Лісознавство» Малої академії наук (керівник Світлана Савченко) представила екологічний проект "Сучасний стан ценопопуляції конвалії травневої на території Скулинського лісництва" та стала фіналісткою національного відбору.

16:31 31.03.2022

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області повідомляє.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області повідомляє.

З настаннням весни, відносно теплої та сухої погоди почастішали випадки пожеж в екосистемах району та області, які в основному виникають внаслідок самовільного випалювання сухої рослинності громадянами, необережного та халатного поводження з вогнем, та через порушення вимог пожежної безпеки, а в подальшому можуть призвести й до масштабних пожеж торфовищ та лісових масивів. Як результат, на ліквідацію таких пожеж держава витрачає значні матеріально-технічні резерви, які у теперішній нелегкий час і так є дуже необхідними.

14:03 16.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь