Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення.

Повідомлення.

Колодяжненська сільська рада повідомляє, про затвердження нової нормативної грошової оцінки земель таких населених пунктів: с. Білашів, с. Грушівка, с. Іванівка, с. Перковичі, с. Гончий Брід, с. Любитів, с. Ворона, с. Рокитниця, с.Воля-Любитівська, с. Стеблі, с. Скулин, с. Ломачанка, с. Черемошне, яка впроваджується в дію з 01 січня 2022 року. Відповідно до Податкового кодексу України платники за землю (крім фізичних осіб) повинні самостійно обчислити суму земельного податку або орендної плати станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подати відповідному контролюючому органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік. Користувачам та орендарям земельних ділянок комунальної власності Колодяжненської  територіальної громади, відповідно до положень ст. 286.2 Податкового кодексу України та ст. 5, 13, Закону України «Про оцінку земель» необхідно замовити через Центр надання адміністративних послуг за адресами:

13:53 08.02.2022

Про освітній курс «Безбар’єрна грамотність».

Про освітній курс «Безбар’єрна грамотність».

21 грудня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України представило освітній курс «Безбар’єрна грамотність», який охоплює 8 серій про основні принципи безбар’єрності по 6-10 хвилин кожна. Після перегляду освітнього курсу та успішного проходження тесту на сайті генерується сертифікат, який підтверджує проходження навчання. Зазначений курс розміщено на онлайн-платформі «Дія.Цифрова освіта» за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy.

14:41 07.02.2022

Фінал Чемпіонату з футзалу - 2022

Фінал Чемпіонату з футзалу - 2022

Розпочалася Спартакіада старостинських округів Колодяжненської сільської ради у 2022 році. В рамках Спартакіади відбулися перші змагання – Чемпіонат Колодяжненської сільської ради з футзалу сезону 2022 року. У Чемпіонаті взяли участь 6 команд, які представляли старостинські округи громади: «Ветеран», «Дроздні», «Скулин», «Кричевичі», «Волошки», «Білашів». 05 лютого відбувся фінал Чемпіонату. Спортсменів привітали голова ради, секретар Колодяжненської сільської ради Павло Кухта, начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради Лілія Осіпчук, голова Федерації футболу Ковельського району, ветеран спорту Віктор Хоміч. Представники привітали переможців та учасників, побажали усім здоров’я, міцного духу, спортивних досягнень та невичерпної наснаги.

16:00 05.02.2022

Літературно - поетична зустріч в Центрі культури, дозвілля та спорту.

Літературно - поетична зустріч в Центрі культури, дозвілля та спорту.

03 лютого 2022 року у Центрі культури, дозвілля та спорту Колодяжненської сільської ради відбулася літературно-поетична зустріч та презентація нової збірки поезій протоієрея Анатолія Яцківа. Книга має назву «У пошуках добра», вийшла друком у видавництві «Надстир’я», 2022 року. Це друга збірка о. Анатолія, перша «Синівський борг», вийшла у 2020 році, присвячена батькові. Друга збірка віршів присвячена мамі. Книга видана за сприяння голови Колодяжненської сільської ради Віталія Кашика.  На презентації були присутні представники апарату сільської ради директори закладів освіти та культури громади, прихожани церков сіл Ворона та Перковичі, де о.Анатолій є настоятелем, сім’я, родина. Також прибули благочинний Ковельсько-Веденської округи о. Василь Сергійчук, настоятель храму Різдва Христового о. Іван Горун. Присутні мали змогу послухати поезію щиру, мудру, сповнену любові та поваги до рідної землі, батьків, людей. Зустріч пройшла в щирій теплій атмосфері діалогу автора із слухачами. На закінчення зустрічі Віталій Леонтійович побажав о.Анатолію нових творчих здобутків, подякував за книгу, яка стане історією нашого краю.

12:38 04.02.2022

Чемпіонат сільської ради з футзалу

Чемпіонат сільської ради з футзалу

29 січня 2022  року  розпочався Чемпіонат  Колодяжненської сільської ради з футзалу, який проходить згідно Календаря спортивно- масових заходів сільської ради. В Чемпіонаті приймають участь 6 команд, які представляють старостинські округи  громади. Згідно 4 туру Чемпіонату незаперечним лідером є команда «Ветеран» , яка здобула 4 перемоги і забезпечила собі чемпіонство за тур до фінішу. Команда з Кричевич, Білашова, Волошок в останньому  турі розіграють  2-4 місця. Хорошу гру демонструють команди  Скулина та Дрозднів. Всі матчі проходять в безкомпромісній боротьбі, жаги до перемоги. Матчі 5 туру пройдуть в спортивному залі ДЮСШ ім .Євгенія  Кондратовича у місті Ковель. Запрошуємо любителів футзалу і  вболівальників  відвідати матчі, які розпочинаються  05 лютого 2022 року о 09:40 год.

16:00 03.02.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури

14:43 03.02.2022

Індивідуальний освітній маршрут педагога/

Індивідуальний освітній маршрут педагога/

 «Школу можна удосконалювати тільки удосконалюючи кваліфікацію вчителя. Який вчитель – така школа», - під таким гаслом  31 січня  2022 року для вчителів української мови і літератури, зарубіжної літератури та іноземних мов на базі Центру культури, дозвілля та спорту Колодяжненської сільської ради було проведено консультативний захід «Індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога».

17:08 31.01.2022

Чемпіонат з волейболу серед юнаків та дівчат ліцеїв

Чемпіонат з волейболу серед юнаків та дівчат ліцеїв

Вже понад дві тисячі років існує  приказка «У здоровому тілі – здоровий дух». Люди завжди розуміли, як важливо піклуватися про своє тіло, щоб воно було міцним, красивим, здоровим і сильним.  В сучасних умовах всебічний і гармонійний розвиток молодої людини є не тільки бажаним, а й життєво необхідним. Одним з напрямків, який впливає на стан здоров'я, є активно-спортивний спосіб життя, який має особливо велике значення для школярів. Тому заняття фізичною культурою і спортом  стають умовою і невід'ємною частиною гармонійного і повноцінного життя.  26 січня відбулось відкриття Спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради у 2022 році. Усіх присутніх привітав Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, наголосив, що заняття фізичною культурою та спортом є важливим у шкільному житті, побажав сил, наснаги, спортивних досягнень. Привітали спортсменів начальник управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук, директор Скулинського ліцею Любов Шульгач. Разом з тим, відбувся фінал Чемпіонату з волейболу серед юнаків та дівчат ліцеїв в рамках проведення Спартакіади. В результаті серед юнаків І місце виборов Кричевичівський ліцей, ІІ місце зайняв Скулинський ліцей, ІІІ місце отримали юнаки ЗЗСО "Дрозднівський ліцей". Серед дівчат І місце зайняли дівчата ЗЗСО "Дрозднівський ліцей", ІІ місце вибороли дівчата ЗЗСО "Любитівський ліцей ім. Лесі Українки", ІІІ місце - Кричевичівський ліцей. Переможці були нагороджені грамотами та медалями.  Спорт – це сила, мужність, боротьба, порив до перемоги… Це випробовування волі, сміливості, витривалості…  Це швидкість і рух, що відкривають нові далі… Це безупинний пошук, свято людської досконалості!

18:00 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь