A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформує Інклюзивно-ресурсний центр.

Інформує Інклюзивно-ресурсний центр.

Підведено підсумки конкурсу-виставки дитячих робіт "Зимові чудеса". За результатами відкритого голосування, враховуючи думку членів журі, визначено переможців у різних номінаціях, а саме:

15:31 10.01.2022

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09110000-3 – Тверде паливо (торфобрикет) за КЕКВ 2275  для потреб загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09110000-3 – Тверде паливо (торфобрикет) за КЕКВ 2275 для потреб загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів

Управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради, що розташована за адресою: с. Колодяжне, вул. Л. Українки, 20, відповідно Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено процедуру закупівлі (відкриті торги) відповідно до кошторису на 2022 рік та плану закупівель на 2022 рік (UA-P-2022-01-05-006991-c) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 09110000-3 – Тверде паливо (торфобрикет).

09:52 05.01.2022

Відкритий новорічний турнір з футзалу

Відкритий новорічний турнір з футзалу

Відбувся Відкритий новорічний турнір Колодяжненської сільської ради з футзалу. У Турнірі взяли участь 4 команди: "Тайм" (смт.Люблинець), команда с.Скулин, команда с.Кричевичі, "Ветеран" (с.Волошки). У результаті змагань Переможцем турніру стала команда "Тайм" смт.Люблинець. ІІ місце виборола команда села Скулин, ІІІ місце зайняла команда "Ветеран" с.Волошки. Кращі гравці команд отримали призи та грамоти, серед них: кращий захисник - Кондратюк Петро (с.Кричевичі), кращий воротар - Жигалов Андрій (с.Скулин), кращий гравець - Кисляк Микола ("Ветеран"), кращий нападник - Турко Вадим ("Тайм"). Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик привітав усіх спортсменів та переможців із новорічними святами, підвів підсумки щодо спортивних заходів за 2021р., де багато вдалося та було досягнуто результатів, поділився спортивними планами на 2022р., побажав усім міцного духу, спортивних досягнень та перемог.

13:18 03.01.2022

Капітальний ремонт котельні в Кричевичах.

Капітальний ремонт котельні в Кричевичах.

В Кричевичівському ліцеї було проведено капітальний ремонт котельні, який передбачав встановлення нового твердопаливного котла. Вартість робіт за проектом становила 580 130 грн. В тендері на проведення будівельних робіт перемогло підприємство ТОВ «Волинь – Кальвіс», субпідрядником якого виступило комунальне підприємство «Тріумф». Після проведення торгів ціну вдалося знизити. В результаті по акту виконаних робіт остаточна сума становила 414 951, 60 коп.

15:07 30.12.2021

Регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Волинській області повідомляє.

Регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Волинській області повідомляє.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає посилити контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання. У межах здійснення парламентського контролю протягом 2021 року Уповноваженим виявлено непоодинокі випадки порушення права на безпечне проживання у родині дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

14:06 29.12.2021

Відбувся конкурс "Ялинкова іграшка".

Відбувся конкурс "Ялинкова іграшка".

Вже традиційним у Колодяжненській громаді стало проведення конкурсу дитячої творчості «Ялинкова іграшка» напередодні Новорічно – Різдвяних свят. Цьогоріч роботи  розмістили у Публічній бібліотеці, де всі бажаючі мають нагоду помилуватися творіннями дитячих рук. Розмаїття творчих робіт вражає! Використані різноманітні матеріали та техніки виконання. У кожну іграшку,  композицію вкладено чимало яскравих ідей, вигадок та старання. У конкурсі взяли участь 154 конкурсанти у трьох вікових категоріях та двох номінаціях: «Новорічна композиція» та «Ялинкова іграшка». Журі конкурсу під головуванням начальника УГС Лілії Осіпчук не легко було визначитися з переможцями. Та все ж, вони є. Серед них: Журавська Дарина, Сильванчук Ангеліна, Ліснічук Анна, Гладишук Максим з Рокитницької гімназії,  Мартинюк Вероніка, Мочичук Євангеліна,  Герез Олександр, Куць Максим з Колодяжненського ліцею, Табачук Орест, Солодуха Дарина, Мельничук Олександра, Лисюк Олександр з Дрозднівського ліцею, Турчин Євгеній, Парат Анастасія з Уховецького ліцею, Гомза Софія, Бороненко Олександр, Мушка Софія, Гомза Ніка  -  з Кричевичівського ліцею, Зінчук Ангеліна, Сидорук Надія, Бойчук Ангеліна з Скулинського ліцею, Романюк Владислав, Герасимчук Ліна з Любитівського ліцею, Саюк Анна, Саюк Анастасія, Ткачик Софія – з Черемошненської гімназії, Кухта Вікторія, Козачук Ульяна, Мороз Дарія – з Волошківської гімназії, Герман Анна, Демчук Юлія, Журавська Вероніка, Мілінчук Катерина – з Білашівської гімназії. Всі учасники конкурсу нагороджені гамотами, а переможці – призами та пам’ятними подарунками.

12:50 29.12.2021

Відкриття головної новорічної ялинки громади відбулося сьогодні в Колодяжному.

Відкриття головної новорічної ялинки громади відбулося сьогодні в Колодяжному.

Відкриття головної новорічної ялинки громади відбулося сьогодні в Колодяжному. Розважальну  програму присутнім подарували працівники  культури громади, перевтілившись у казкових героїв. Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик привітав зі святом, з прийдешнім Новим роком дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди. Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески присутніх, радісні дитячі вигуки.

16:21 24.12.2021

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09310000-5 - електрична енергія (Електрична енергія) за КЕКВ 2273  На виконання ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16 гру

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09310000-5 - електрична енергія (Електрична енергія) за КЕКВ 2273 На виконання ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16 гру

Управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради, що розташована за адресою: с. Колодяжне, вул. Л. Українки, 20, відповідно Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено проведення переговорної процедури закупівлі (на підставі двох відмінених відкритих торгів). Переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі наявності підстав, що визначені в п.1 ч.2 ст. 40 Закону, а саме: якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. 

12:45 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь