Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інклюзивно - ресурсний центр інформує.

Інклюзивно - ресурсний центр інформує.

День справжніх див та чудес пройшов у інклюзивно-ресурсному центрі напередодні найрадіснішого для дітвори свята - Дня Святого Миколая.           Казкову зустріч з Великими гостями - Святим Миколаєм та Ангелом для дітлахів організувала агенція "Chocolate_agency" під керівництвом Мирослави Сітчук.  Шалене та вибухове, рухливе і незабутнє Паперове шоу стало справжньою родзинкою свята.           Учасники дійства - це команда дивовижних людей, які з надзвичайною віддачею та любов'ю допомогли дітлахам стати трішки щасливішими, подарували незабутні враження, яскраві емоції та чудовий настрій. А Святий Миколай, який є взірцем  працьовитості, скромності, чесності, добра і милосердя вручив дітям солодкі подарунки.           Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов і підтримку.           Висловлюємо велику подяку усім, хто долучився до підготовки та проведення свята: Світлані Сітчук, керівнику Chocolate_agency,   Наталії  Вишневській, спонсору за благодійну допомогу  - придбані засоби корекції для роботи з дітьми і солодкі подарунки для дітей, учасників свята.          Бажаємо всім успіхів та процвітання.

10:53 18.12.2021

Вручили подарунки дітям.

Вручили подарунки дітям.

До Дня Святого Миколая представники апарату Колодяжненської сільської ради, старости вручили подарунки  дітям  з інвалідністю,  дітям – сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

10:41 17.12.2021

Освітяни Колодяжненської громади отримали ноутбуки.

Освітяни Колодяжненської громади отримали ноутбуки.

Від МОН та Міністерства цифрової трансформації у рамках національного проекту «Ноутбук кожному вчителю» в освітні заклади Колодяжненської громади надійшов 41 ноутбук. Розподіл техніки відбувся на основі звітів ЗНЗ-1 про матеріально – технічну базу закладів освіти. Усі ноутбуки є сучасними моделями, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. Проект реалізовано на умовах спів фінансування -10% - 82 164 тис. грн. - кошти з бюджету Колодяжненської сільської ради.

11:21 13.12.2021

Оголошення.

Оголошення.

З 1 січня 2022 року Центр надання адміністративних послуг Колодяжненської сільської ради буде працювати за адресою: с.Колодяжне, вул.Лесі Українки,18 (в приміщенні  Центру культури дозвілля та спорту, І поверх)

13:53 10.12.2021

Підведено підсумки Спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради у 2021 році.

Підведено підсумки Спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради у 2021 році.

З метою впровадження фізичного виховання та спорту в повсякденний побут школярів, зміцнення їхнього здоров’я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності; визначення найкращих спортсменів і команд з окремих видів спорту управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради була проведена Спартакіада школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради у 2021 році. Участь у Спартакіаді взяли 10 команд закладів освіти громади.

13:47 10.12.2021

Як отримати безоплатну правову допомогу.

Як отримати безоплатну правову допомогу.

Від Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги. 10 грудня, по всій Україні відзначають День безоплатної правової допомоги, що приурочено до Дня прав людини. З цієї нагоди хочемо нагадати Вам про те, як отримати безоплатну правову допомогу у формі «Що?Де?Коли?». Отже почнемо!

16:22 09.12.2021

Співпраця КП та ЗЗСО.

Співпраця КП та ЗЗСО.

Завдяки сприятливим погоднім умовам чимало робіт  було проведено працівниками комунального підприємства «Тріумф»  на території громади. Зокрема, техніка комунального підприємства була задіяна для викачки каналізаційних стоків у Скулинському ліцеї, Черемошненській та Рокитницькій гімназіях.

16:17 09.12.2021

Порадник для голів та управлінців освітою.

Порадник для голів та управлінців освітою.

Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик мав зустріч з начальником управління Державної служби якості освіти у Волинській області Ангеліною Корець. В ході бесіди Ангеліна Йосипівна подарувала порадник для голів та управлінців освітою територіальних громад "Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти".

13:11 08.12.2021

Заходи в громаді до Дня місцевого самоврядування.

Заходи в громаді до Дня місцевого самоврядування.

З нагоди Дня місцевого самоврядування сьогодні, 7 грудня, в Центрі  культури, дозвілля   та спорту села Колодяжне відбулися святкові заходи. На святі були присутні люди, які представляють інтереси жителів громади, а саме депутати, члени виконкому, працівники виконавчого апарату сільської ради, ветерани органів місцевого самоврядування.  З привітальним словом та найкращими побажаннями до присутніх звернулися Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, секретар сільської ради Павло Кухта, начальник Ковельської податкової інспекції Ігор Костюк.

16:20 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь