Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи в громаді до Дня місцевого самоврядування.

Заходи в громаді до Дня місцевого самоврядування.

З нагоди Дня місцевого самоврядування сьогодні, 7 грудня, в Центрі  культури, дозвілля   та спорту села Колодяжне відбулися святкові заходи. На святі були присутні люди, які представляють інтереси жителів громади, а саме депутати, члени виконкому, працівники виконавчого апарату сільської ради, ветерани органів місцевого самоврядування.  З привітальним словом та найкращими побажаннями до присутніх звернулися Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, секретар сільської ради Павло Кухта, начальник Ковельської податкової інспекції Ігор Костюк.

16:20 07.12.2021

Вітання Колодяжненського сільського голови з Днем місцевого самоврядування.

Вітання Колодяжненського сільського голови з Днем місцевого самоврядування.

Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом! День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і добробут громади. Успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань. Тому, бажаю Вам усім мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, миру і злагоди, витримки і віри, здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів! 

22:48 06.12.2021

До відома жителів громади.

До відома жителів громади.

З 01 грудня трудовий архів Комунальної установи Центр надання соціальних послуг Ковальської районної ради передані в Колодяжненську сільську раду. За довідками для оформлення пенсії звертатися за адресою: с.Колодяжне, вул. Лесі Українки, 20

19:52 06.12.2021

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09310000-5 - електрична енергія (Електрична енергія) за КЕКВ 2273  На виконання ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16 гру

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначення очікуваної вартості, код ДК 021-2015 (CPV) 09310000-5 - електрична енергія (Електрична енергія) за КЕКВ 2273 На виконання ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16 гру

Управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради, що розташована за адресою: с. Колодяжне, вул. Л. Українки, 20, відповідно Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено процедуру закупівлі (відкриті торги) відповідно до кошторису на 2022 рік та плану закупівель на 2022 рік (UA-2021-12-04-000350-a) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 09310000-5 - електрична енергія (Електрична енергія) для потреб закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та будинків культури Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради (межа балансової належності електроустановок замовника).

12:54 04.12.2021

"Зимові розваги" в інклюзивно - ресурсному центрі.

"Зимові розваги" в інклюзивно - ресурсному центрі.

Щороку 3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Ці люди, а особливо діти, потребують додаткової уваги, підтримки, допомоги та захисту суспільства.З цієї нагоди, сьогодні у інклюзивно-ресурсному центрі відбувся захід для дітей на тему: «Зимові розваги". Фахівці ІРЦ провели театралізоване дійство - підготували лялькову виставу до української народної казки «Рукавичка». Малюки поринули у чарівний світ театру та казкових героїв, у якому панує добро, дружба , радість та сміх.

20:45 03.12.2021

Екологічна служба інформує.

Екологічна служба інформує.

На виконання Доручення т.в.о. начальника Державної екологічної інспекції України Заруби Д.В. від19.11.2021 №191 щодо посилення заходів державного нагляду (контролю) під час періоду заготівлі дерев хвойних порід в передноворічний період, а також згідно вимог підп. 1 пункт «б» ч.1ст.33 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» попереджаємо про здійснення контролю за дотриманням Законодавства України, а саме стосовно самовільного заготовлення ялинок передбачена відповідальність згідно чинного Законодавства за статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення:  Стаття 65. Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка.

10:50 26.11.2021

Командування авіаційного полігону застерігає.

Командування авіаційного полігону застерігає.

У період 25-27 листопада 2021 року на території авіаційного полігону  будуть проводитися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) вдень та вночі.

11:20 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь