A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

І знову гірка звістка…

І знову гірка звістка…

     Тривожні звістки одна за одною… На превеликий жаль, дива не сталося. Після проведеної експертизи, стало відомо про смерть на війні жителя с. Перковичі, військовослужбовця Володимира Леонідовича Антонюка 1972 р.н., який вважався зниклим безвісти. Військовий загинув ще 31 березня 2022 року поблизу н.п. Максимівка Миколаївської області внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України.

19:26 30.01.2024

У громаді - триденна жалоба

У громаді - триденна жалоба

     Знову скорботні новини, які щоразу тяжко повідомляти. Знову війна, а точніше, російський ворог забрав життя захисника України – мешканця  нашої громади. Унаслідок ворожого обстрілу в районі н.п. Авдіївка Донецької області, 24 січня 2024 року загинув житель с. Білашів, солдат Тарас Іванович Сохацький 1992 року народження. 

19:25 30.01.2024

Талановита молодь громади: творча і багатогранна Соломія Мочичук

Талановита молодь громади: творча і багатогранна Соломія Мочичук

      Традиційно знайомимо наших читачів із талановитими дітьми, які мешкають в нашій громаді, адже вони направду заслуговують на те, щоби про їх дізналися. Сьогодні героїнею нашої публікації є учениця 10 класу Колодяжненського ліцею Соломія Мочичук. Дівчина є активною учасницею культурно-мистецьких заходів, які відбуваються в нашій громаді, адже є вихованкою гуртка художнього читання, який діє при Центрі культури, дозвілля та спорту. Також, Соломія чудово навчається і є учасницею та призеркою учнівських олімпіад  різних рівнів.

14:45 30.01.2024

Щирі вітання!

Щирі вітання!

     Як повідомляють в Уховецькому ліцеї, у І турі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти "Край, в якому я живу" з напряму "Історичні музеї" Карина Климчук, учениця 8 класу, зайняла ІІІ місце. Керівник Тетяна Олександрівна Савицька нагороджена грамотою за сумлінну працю в розвитку музейної справи в закладах освіти Волинської області за підготовку учнів до Всеукраїнського конкурсу.

12:16 30.01.2024

Завершено будівництво господарської споруди та гаража для Уховецької амбулаторії

Завершено будівництво господарської споруди та гаража для Уховецької амбулаторії

     Як відомо, у рамках проекту Світового банку «Доступна медицина», в Уховецьку була збудована нова амбулаторія, що дасть можливість організувати якісне і комфортне надання первинних медичних послуг місцевому населенню.

15:16 29.01.2024

"Зоряне екологічне сяйво": педагоги та вихованці позашкілля громади були відзначені обласним еколого-натуралістичним центром

"Зоряне екологічне сяйво": педагоги та вихованці позашкілля громади були відзначені обласним еколого-натуралістичним центром

     Днями Волинський обласний еколого-натуралістичний центр обласної ради влаштував традиційне свято для вихованців центру та його філій – переможців обласних, всеукраїнських конкурсів та міжнародних екологічних проєктів. Участь у заході взяла делегація із нашої громади.

11:50 29.01.2024

Сьогодні - День пам'яті Героїв Крут

Сьогодні - День пам'яті Героїв Крут

    29 січня 2024 року українці вшановують 106-у річницю пам’яті Героїв Крут, чий подвиг став символом незламності та стійкості всього українського народу в боротьбі за незалежність.

08:51 29.01.2024

В останню земну дорогу провели полеглого Героя Сергія Оніщука

В останню земну дорогу провели полеглого Героя Сергія Оніщука

     На жаль, Небесне воїнство із синів і доньок України поповнюється, адже така вона, реальність воєнного часу. До останнього вірили і надіялися рідні захисника Сергія Васильовича Оніщука, який вважався зниклим безвісти, що знайдуть його живим. Та не судилося… Того дня - 24 червня 2023 року, під час ворожого артилерійського обстрілу у рамках контрнаступальних дій, біля села Роботине Запорізької області, він поліг смертю хоробрих. Більше ніж півроку невідомості, і Герой повернувся додому назавжди - «на щиті». Тепер йому навіки 38.

18:15 28.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь