A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України: історична довідка

День Соборності України: історична довідка

      Український історичний календар 22 січня містить дві знаменні події: проголошення 1918 року IV Універсалом Української Центральної Ради незалежності Української Народної Республіки та рівно за рік – Універсалом Директорії Української Народної Республіки – об’єднання УНР і ЗУНР в єдину суверенну державу.       Ці події є надзвичайно важливими в історії Української революції 1917–1921 років і загалом історії України XX століття.

12:07 22.01.2024

З метою безпеки навчального процесу...

З метою безпеки навчального процесу...

      Безпека начального процесу, а особливо у час воєнного стану, є головною умовою функціонування закладів освіти, тож паспорт безпеки є одним із найважливіших документів. Днями відбулася зустріч керівництва закладів загальної середньої освіти громади із представниками профільних служб – заступником начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління ГУ ДСНС України в області Станіславом  Гіруком, старшим інспектором сектору ювенальної превенції ВП Ковельського районного управління поліції Тетяною Козій з метою верифікації даних паспортів безпеки закладів загальної середньої освіти.

10:09 22.01.2024

Шановна громадо!

Шановна громадо!

     22 січня 1919 року в Києві проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який став продовженням боротьби українського народу за незалежність та створення власної держави.

09:31 22.01.2024

Чемпіонат з шашок та шахів

Чемпіонат з шашок та шахів

      Фізична активність, незалежно від того, яким видом спорту займається людина, сприятливо впливає на всі сфери життєдіяльності.  Спорт – це потужна сила, не просто хобі, а масштабна ідеологія, яка змушує людину рухатися по життю вперед, мотивує досягнення своїх цілей, здійснення бажань і шлях до перемоги.

18:02 19.01.2024

Засідання виконавчого комітету 

Засідання виконавчого комітету 

      Сьогодні, 19 січня 2024 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. У цьому році це перше засідання, тож традиційно розглянули питання, що стосуються підсумків роботи окремих структурних підрозділів, посадовців за попередній рік (стан розгляду звернень і скарг громадян, роботу військово-облікового столу та стан призову громадян, звіт поліцейського офіцера громади). Також затвердили акт зелених насаджень, акти обстеження матеріально-побутових умов жителів, висновки органу опіки та піклування. 

15:48 19.01.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Колодяжненській сільській раді

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Колодяжненській сільській раді

     Днями, під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, за участі начальника служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради Сергія Ілюшика відбулося  засідання вищезгаданої комісії.

12:56 19.01.2024

Допомагати фронту – наш спільний обов’язок 

Допомагати фронту – наш спільний обов’язок 

      Із часу повномасштабного російського вторгнення минуло майже два роки, і весь цей час, поки наші мужні захисники тримають фронт, чи не кожен тут, у тилу, робить свій внесок в обороноздатність держави. Колодяжненська сільська рада – як орган місцевого самоврядування, її працівники та жителі – як громадяни своєї країни  – регулярно долучаються до підтримки військових, про що періодично звітуємо на наших інформаційних ресурсах. 

19:17 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь