A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

З найкращими побажаннями!

З найкращими побажаннями!

      Сьогодні, 02 січня 2024 року, свій поважний ювілей – 90-річчя – відзначає жителька Колодяжного Галина Федорівна Оксенюк. Тож привітати жінку завітали сільський голова Віталій Кашик, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Валентина Шипа, начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету сільської ради Катерина Вакулюк.

14:12 02.01.2024

Підсумкова нарада освітян

Підсумкова нарада освітян

     Днями відбулася підсумкова нарада із керівництвом закладів загальної середньої та дошкільної освіти, яку провела начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук.

11:56 02.01.2024

Шановна громадо!

Шановна громадо!

     Завершується 2023-ій рік, який ми прожили в умовах війни. За непростих обставин, до яких нас не готувало життя. Але ці випробування нас не зламали. Ми вистояли. І сьогодні крокуємо до Перемоги і миру.        Але памʼятаймо про ціну. З болем і смутком згадуємо, як ховали полеглих захисників, і найголовніше бажання в Новому році - щоби всі наші воїни якнайшвидше повернулися додому здоровими й неушкодженими!

17:17 31.12.2023

Щирі вітання!

Щирі вітання!

      Колектив Будинку культури села Дроздні - тріо «Горличка» сьогодні, 29 грудня, брав участь в обласному конкурсі колядок та щедрівок «Зійшла зоря чудна», який проходив у Центрі культури селища Княгининок.       І, раді повідомити, що посіли почесне друге місце у згаданому конкурсі! Щирі вітання!

17:04 29.12.2023

«У світлі Віфлеємської зорі»

«У світлі Віфлеємської зорі»

      Колядування – одна із найголовніших та найулюбленіших українських традицій, незмінний атрибут Різдва з року в рік, від давніх поколінь до сучасних. Цьогоріч у громаді теж не стали порушувати добру традицію, і закликали дух Різдва святковим калейдоскопом «У світлі Віфлеємської зорі», який відбувся сьогодні, 28 грудня, у Центрі культури, дозвілля та спорту.

20:33 28.12.2023

Відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ

Відбувся ярмарок на підтримку ЗСУ

      Сьогодні, 28 грудня 2023 року, у фойє Центру культури, дозвілля та спорту діяв ярмарок, організований з ініціативи управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради працівниками закладу дошкільної освіти «Журавлик» с. Колодяжне , на якому пропонували до продажу різноманітні смаколики.

18:39 28.12.2023

Газовики та рятувальниками нагадують споживачам про безпечне використання газу в побуті 

Газовики та рятувальниками нагадують споживачам про безпечне використання газу в побуті 

     В опалювальний період зростає загроза отруєння чадним газом, оскільки люди більше обігрівають свої домівки, частіше перебуваючи вдома, адже світловий день короткий. Нерідко споживачі нехтують правилами безпечного використання газу в побуті. «Перед тим, як користуватись газовою колонкою, димохідними газовими приладами, потрібно обов’язково перевірити тягу. Є спеціальне віконце, куди треба притуляти запаленого сірничка і якщо він тягне всередину, то значить тяга є. Якщо сірничок не тягне всередину, то тяги нема, або ж навпаки полум’я йде на квартиру, або тяги нема чи тяга зворотня», - розповідає начальник аварійно-диспетчерської служби Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Валентин Киричук. - Коли споживач користується газовою колонкою чи газовою плитою – обов’язково потрібно для згоряння 1 м кубічного газу 10 м куб. повітря. Тому потрібно, щоб завжди був доступ свіжого повітря в приміщення, де є газові прилади».

12:11 28.12.2023

У Центрі культури, дозвілля та спорту діє виставка-конкурс «Український сувенір».

У Центрі культури, дозвілля та спорту діє виставка-конкурс «Український сувенір».

     Фойє Центру культури, дозвілля та спорту поповнилося ще одним атмосферним куточком, адже відучора тут діє виставка-конкурс «Український сувенір», підготовлена Центром позашкільної освіти спільно із закладами освіти громади.

08:59 28.12.2023

«Вареники на передову»

«Вареники на передову»

     Кожен із нас тут, у тилу, маючи таку можливість, повинен підтримувати наших захисників всіма можливими способами. Не лише регулярно донатити, а й своїми діями нагадувати, що ми повсякчас пам’ятаємо про наших військових, захоплюємося їх мужністю та відвагою, висловлювати вдячність  – чи то добрим словом, чи відправленими на фронт листівками та дитячими малюнками, чи власноруч приготованими смаколиками… Особливо  - у період різдвяно-новорічних свят, адже в цей час ще більше хочеться допомагати та дарувати позитивні емоції.

18:45 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь