A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

     Сьогодні ми вшановуємо подвиг тих, хто 37 років тому ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській АЕС та захистив не тільки Україну, а й увесь світ. Адже щорічно 14 грудня, згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006, в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

09:59 14.12.2023

Грант для ветеранів

Грант для ветеранів

     Продовжується прийом заявок за програмами "Власна справа"; та "Грант для ветеранів та їх подружжя"! Не зволікайте: можливість створити або розвинути свою власну справу! Нагадуємо, що подати заявку можна через Дія прямо зараз лише за 20 хвилин! Більше про грантові програми: "Власна справа": https://is.gd/xBaklo

15:02 13.12.2023

Різдвяно-новорічна казка від учнів закладів освіти громади

Різдвяно-новорічна казка від учнів закладів освіти громади

      Днями у фойє Центру культури, дозвілля та спорту сільської ради у Колодяжному  завирував дух різдвяно-новорічних свят,  адже почала діяти виставка робіт у рамках конкурсу дитячої творчості серед учнів закладів загальної середньої освіти громади  «Ялинкова іграшка», організована Центром позашкільної освіти управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради,  та місцевого етапу обласного конкурсу «Новорічна композиція», який проводить Волинський обласний еколого-натуралістичний центр обласної ради.       Ялинкові прикраси, чарівні композиції, інші твори художньої самодіяльності, виготовлені умілими руками наших талановитих учнів.  Безперечно, і сам процес і його результат дуже цікаві для дітей та приносять їм не лише задоволення від творчості, а й дарують святковий настрій.

14:05 13.12.2023

«Пакунок малюка»: як отримати найнеобхідніше для новонародженого

«Пакунок малюка»: як отримати найнеобхідніше для новонародженого

    Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.

09:44 13.12.2023

Правила пожежної безпеки під час різдвяних та новорічних свят

Правила пожежної безпеки під час різдвяних та новорічних свят

     Зазвичай під час новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки, зокрема при встановленні ялинок, користуванні гірляндами та піротехнічними виробами.

14:42 12.12.2023

Сьогодні - День Сухопутних військ Збройних Сил України

Сьогодні - День Сухопутних військ Збройних Сил України

     12 грудня — День Сухопутних військ ЗСУ. Це встановлене 1997 року Указом Президента України професійне свято покликане вшанувати внесок українських воїнів найчисленнішого самостійного виду Збройних Сил України в забезпечення обороноздатності держави.

08:59 12.12.2023

Договір про співробітництво

Договір про співробітництво

   Сьогодні, 11 грудня 2023 року, у Колодяжненській сільській раді побувала делегація із посадовців Велицької територіальної громади на чолі із сільським головою Віктором Ковальчуком з метою підписання договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань у сфері містобудування та архітектури.

16:05 11.12.2023

Нагадуємо: за незаконну вирубку новорічних дерев передбачена відповідальність!

Нагадуємо: за незаконну вирубку новорічних дерев передбачена відповідальність!

      У лісових масивах протягом всього різдвяно-новорічного періоду патрулюватимуть рейдові бригади державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції та Держекоінспекції, а заготовлені лісівниками новорічні дерева будуть маркуватися спеціальними засобами – паперовими етикетками або пластмасовими бирками-стяжками, що унеможливить незаконну заготівлю/збут новорічних ялинок.

12:24 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь