A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чергова зустріч із родинами мобілізованих...

Чергова зустріч із родинами мобілізованих...

      Продовжуються зустрічі керівництва громади із родинами мобілізованих  військовослужбовців, аби дізнатися про потреби наших захисників та поінформувати про зміни у Програму соціального захисту населення Колодяжненської сільської ради на 2024-2028 роки, що стосуються  підтримки сімей мобілізованих.

10:09 21.12.2023

З метою ефективого використання Кричевичівської осушувально-зрошувальної системи...

З метою ефективого використання Кричевичівської осушувально-зрошувальної системи...

     Як вже повідомляли, Колодяжненська сільська рада стала учасником пілотного проекту, який підтримує уряд Нідерландів, щодо створення об’єднання водокористувачів на базі Кричевичівської осушувально-зволожувальної системи. Про можливості створення ОВК і залучення  інвестицій на ремонт згаданої системи та заходи з покращення її роботи попередньо говорили на заходах, які відбулися у центральній садибі нашої громади у вересні та жовтні цього року, а сьогодні, 20 грудня 2023 року,  у режимі онлайн, пройшов третій етап діяльності робочих груп, зацікавлених у реалізації пілотного проекту.

16:49 20.12.2023

Задля покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти…

Задля покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти…

       За рахунок коштів вільних залишків, які управлінню гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради вдалося накопичити завдяки економії, вдалося значно покращити матеріально-технічну базу закладів освіти.      Зокрема, було закуплено парти у Кричевичівський та Уховецький ліцеї (для 5-6 класів).

16:14 20.12.2023

Підсумки та звітність – 2023: відбулася нарада із вчителями фізичної культури

Підсумки та звітність – 2023: відбулася нарада із вчителями фізичної культури

     Сьогодні, 20 грудня  2023 року,  у рамках щорічної звітності з фізичної культури і спорту, відбулася нарада із вчителями фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади за участі сільського голови Віталія Кашика, начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, директора Центру культури, дозвілля та спорту  Юлії Михайлової та провідного спеціаліста зі спортивної та фізкультурно-масової роботи  Центру Володимира Чубари.

16:09 20.12.2023

Чому це важливо: світловідбивач у темну пору

Чому це важливо: світловідбивач у темну пору

    З настанням ранніх сутінків, знову актуально подбати про свою безпеку у темряві.      В темну пору доби темний одяг без флікерів помітний за 10 метрів.Світлий одяг або його елементи – за 40 метрів. Світлий одяг із флікерами – за 150 метрів.

14:25 19.12.2023

Про робочий візит у Польщу і його результати… 

Про робочий візит у Польщу і його результати… 

      Як відомо, між Колодяжненською сільською радою та Товариством приятелів дітей Сілезького регіонального відділення м. Катовіце Республіки Польща налагоджена хороша та плідна співпраця, про результати якої ми неодноразово інформували на наших інформаційних ресурсах. Тож нещодавно, на запрошення керівника згаданої організації Яна Вєсьолека, делегація посадовців сільської ради на чолі із сільським головою Віталієм Кашиком, за участі секретаря ради Павла Кухти, начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук відвідала із робочим візитом місто Калети.

18:37 18.12.2023

На підсумковій нараді…

На підсумковій нараді…

      Сьогодні, 15 грудня 2023 року, під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, відбулася оперативна нарада із працівниками виконавчого комітету сільської ради, комунального підприємства, поліцейським офіцером громади.

10:15 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь