A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи безпеки під час Водохреща!

Заходи безпеки під час Водохреща!

     06 січня відзначатимемо одне з головних свят - Водохреще. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники району забезпечують безпеку цих заходів. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя. Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб. 

14:33 04.01.2024

З полону повернувся захисник із нашої громади!

З полону повернувся захисник із нашої громади!

     Найкращою новиною в новому році для кожного українця, безперечно, є звістка про визволення з російського полону більше двох сотень наших громадян - військових та цивільних. На превелику радість, із лап російських катів  повернувся житель с. Гончий Брід Колодяжненської громади військовослужбовець Руслан Фещук. Захисник вважався безвісти зниклим. Зв'язок з ним обірвався у Запорізькій області.

11:29 04.01.2024

Про компенсацію за працевлаштування ВПО

Про компенсацію за працевлаштування ВПО

А ви знали, що в разі працевлаштування ВПО з інвалідністю можна отримати компенсацію витрат на заробітну плату протягом 6 місяців? Детальніше про послугу тут:

13:58 03.01.2024

Запрацював оновлений короткий номер «гарячої лінії» Міноборони

Запрацював оновлений короткий номер «гарячої лінії» Міноборони

      1 січня запрацювала лінія для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512.      Також продовжує роботу номер гарячої лінії Міністерства оборони України: 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку.

10:24 03.01.2024

Вареники та решту смаколиків доставлять на фронт

Вареники та решту смаколиків доставлять на фронт

      Нагадаємо, 27 грудня 2023 року, у Центрі культури, дозвілля та спорту проходила акція «Вареники на передову», у рамках якої всі охочі мали можливість долучитися до виготовлення однойменної страви, а також придбати для захисників печиво, чай тощо.  Зокрема,  участь в акції взяли працівники закладів культури та бібліотек громади. Долучились і заклади освіти. А сьогодні частину смаколиків доправлять на фронт за допомогою  волонтерів. Маємо надію, наших воїнів потішать такі домашні гостинці.

08:51 03.01.2024

Спортивні підсумки Волині: школярі Колодяжненської громади - у трійці призерів

Спортивні підсумки Волині: школярі Колодяжненської громади - у трійці призерів

      Активізація фізкультурно-спортивної роботи у закладах загальної середньої освіти, максимальне залучення учнів різних вікових категорій до участі у шкільних, сільських та спортивних іграх школярів сприяли успішному виступу команди Колодяжненської територіальної громади у XIX Спортивних іграх школярів Волині.

08:31 03.01.2024

Розпочалася нова кампанія з протидії домашньому насильству

Розпочалася нова кампанія з протидії домашньому насильству

     За ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за сприяння першої леді України, у співпраці з Фондом Народонаселення ООН в Україні, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» імплементується кампанія «Зроби крок. Чуйність перемагає насильство».

15:56 02.01.2024

Подарунки для дітей захисників

Подарунки для дітей захисників

     Період різдвяних та новорічних свят – час подарунків, добрих справ, віри у казку та дива,  і найбільше це стосується дітей. Нині, у складний для держави час через розв’язану росією війну, дарувати відчуття свята, позитивні емоції – особливо важливо і, відрадно, що в нашій країні та за її межами є люди, які хочуть долучитися до такої благої та важливої ініціативи.

15:06 02.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь