A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вічна пам'ять і шана воїнам Небесного Легіону!

Вічна пам'ять і шана воїнам Небесного Легіону!

      Як нещодавно повідомляли, Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність і самовіддане служіння Батьківщині, захист її суверенітету і територіальної цілісності, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) було нагороджено п’ять полеглих Героїв з нашої громади. Сьогодні, 09 квітня 2024 року, представники  територіального центру комплектування та соціальної підтримки за участі сільського голови Віталія Кашика вручили  нагороди рідним двох полеглих захисників - Дениса Черненка та Олександра Смідюка.  

15:03 09.04.2024

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників

     Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності навчального закладу. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

09:04 09.04.2024

Про підготовку до наступного опалювального сезону…

Про підготовку до наступного опалювального сезону…

    Як вже повідомляли, у громаді завершився опалювальний сезон. Разом з тим, паралельно відбувалась і продовжується нині підготовка до наступного: здійснюється заготівля твердого палива для бюджетних установ.

12:45 08.04.2024

З метою безпеки жителів і відновлення флори...

З метою безпеки жителів і відновлення флори...

    За результатами обстеження зелених насаджень на аварійність, було прийнято рішення про зрізання дерев на території клубу с. Білашів: загалом було видалено 25 дерев. Також було проведено викорчовування пнів і підготовку грунту для посадки молодих насаджень, що планується найближчим часом.

09:52 08.04.2024

Змагання серед допризовної молоді...

Змагання серед допризовної молоді...

    05 квітня 2024 року, напередодні Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, який відзначається сьогодні – 06 квітня, в рамках Спартакіади закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради-2024 та Регламенту проведення обласної Спартакіади серед допризовної молоді у 2024 році, відбулись Змагання серед допризовної молоді – 2024. Згадані змагання проводять з метою підвищення патріотизму, що особливо важливо у наш час та пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді.

21:54 06.04.2024

Пізнавальний розвиток дітей: завдання та роль батьків

Пізнавальний розвиток дітей: завдання та роль батьків

   За такою темою 4 квітня, на базі комунальної установи «Інклюзивно- ресурсний центр» Колодяжненскої сільської ради відбулося засідання круглого столу для батьків.       Фахівець ІРЦ Людмила Ткачук розповіла батькам про засоби та способи пізнання навколишнього світу, про те, що саме через організацію гри проходить пізнавальна діяльність дитини. Також продемонструвала присутнім дидактичні ігри, які можна виготовити з підручних матеріалів.     Батьки охоче долучилися до практичної частини, зокрема спробували виконати дидактичні завдання та вправи, які можна використовувати у процесі ігрової діяльності з дітьми.     Про необхідність батькам подбати про своє психічне, ментальне здоров'я розповіла Катерина Кравчик, психолог центру. Вона показала дихальні техніки та вправи для заспокоєння та зниження, дала рекомендації, як можна зберегти та відновити свій ресурс, отримати внутрішню рівновагу у найскладніших життєвих обставинах.     Атмосфера, яка панувала під час зустрічі надихнула батьків на відверту і щиру розмову. Вони із захопленням розповідали про успіхи своїх дітей та власний досвід взаємодії з ними.     Приємним завершенням круглого столу для батьків стало вручення благодійної допомоги від БУ НРЦ "Джерело" у вигляді дидактичних матеріалів та ігор для дітей.

15:54 06.04.2024

З щирими побажаннями...

З щирими побажаннями...

     Цього світлого весняного дня свій 91-ий день народження відзначає жителька с. Рокитниця Ольга Дем’янівна Максимук. Традиційно завітали до іменинниці представники місцевої влади та працівники культури із щирими віншуваннями та маленьким подарунком.

15:42 06.04.2024

Рідним полеглих Героїв вручили нагороди

Рідним полеглих Героїв вручили нагороди

    Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність і самовіддане служіння Батьківщині, захист її суверенітету і територіальної цілісності, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) було нагороджено п’ять полеглих Героїв з нашої громади. Тож вручити частину нагород рідним захисників сьогодні, 05 квітня 2024 року, завітали представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки та місцевої влади.

15:25 05.04.2024

На оперативній нараді

На оперативній нараді

    Підсумкова нарада щодо роботи керівництва та працівників виконавчого комітету сільської ради відбулася традиційно у п’ятницю. Секретар ради Павло Кухта проаналізував виконання попередніх протокольних доручень, а також були озвучені нові завдання і плани.

14:50 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь